Unsuz poğaça ile tanışın! Diyet dostu ve pratik: 10 dakikada hazır

Birçok uzmanın uzak durulmasını önerdiği üç beyazdan biridir, un. Unlu mamüller, fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin baş düşmanı olsa da klâsik Türk mutfağı deyince hamur işini anmadan geçemeyiz.

Sadece kilo vermek adına değil, sıhhat açısından da un tüketimi sonlandırılabilir. Son yıllarda epeyce yaygınlık kazanan gluten alerjisine sahip şahıslar ve şeker hastaları da yeniden undan uzak durmaya çalışmalıdır.

O halde, sizin için unsuz poğaça tanımı hazırladık. Lor peyniriyle hazırlanan bu poğaça, çay saatlerinizin yeni yıldızı olacak. İşte, unsuz poğaça tanımı…

UNSUZ POĞAÇA TARİFİ

Unsuz Poğaça İçin Gereçler:

  • 400 gram lor peyniri

  • 2 adet yumurta

  • 1 yemek kaşığı tereyağı

  • Dereotu

  • Maydanoz

  • Tuz

  • Karabiber

  • Pul biber

EN KOLAY UNSUZ POĞAÇA NASIL YAPILIR?

Bütün gereçleri bir yoğurma kabına alalım ve güzelce yoğuralım.

Şekil vererek tepsiye ya da bir borcama dizelim.

Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.

Yorum yapın

Sitemiz bir sosyal içerik platformu ve haber sitesi olup çeşitli kategorilerde yayın yapmaktadır. Her türlü soru, görüş, öneri ve istekleriniz ayrıca reklam ve tanıtım yazısı talepleriniz için shmedya@proton.me adresine mail iletebilirsiniz.
gaziantep marangoz takipçi satın al mobile legends elmas hd film izle film izle instagram takipçi satın al likit calculator kiralık konteyner kiralık yük konteyner kiralık konteyner ev kiralık şantiye konteyner yedek parçaları
film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle film izle