Kaşar peynirinin en büyük düşmanı fazla nem ve küf oluşumudur. Peynirin hakikat formda korunması, bu problemlerin önüne geçilmesinde değerli bir rol oynar.
İşte burada tesirli bir tahlil olarak sirke devreye giriyor. Doğal bir antiseptik olan sirke, peynirin yüzeyindeki ziyanlı mikroorganizmaları yok ederek peynirin taze kalmasına imkan tanıyor.
KAŞAR PEYNİRİNİZİ SİRKELİ BEZLE SİLERSENİZ…
Kaşar peynirinizin yüzeyini sirkeli bir bezle silmek, küf oluşumunun önlenmesine değerli ölçüde yardımcı oluyor.
Bu sistemi uyguladığınız takdirde siz de peynirinizin bozulmasını geciktirip daha uzun ömürlü bir hale getirebilirsiniz.
Öte yandan sirkenin peynire hiçbir ziyanı bulunmuyor. Tersine peynirinizin büsbütün doğal bir koruyucusu olarak misyon üstlenir.
Artık kaşar peynirinizi daha uzun mühlet taze ve sağlıklı tutmak için sirke kullanmanın ne kadar tesirli olduğunu biliyorsunuz.
Bu kolay ancak tesirli prosedürle peynirinizin tüketim müddetini uzatabilir, her vakit taze ve lezzetli kalmasını sağlayabilirsiniz.